Woningvideo laten maken

Verkoop uw huis sneller met een woningvideo.

Een woningvideo verkoopt. In een woningvideo of woonvideo worden de belangrijkste elementen van een huis gepresenteerd. Veelal ten behoeve van de verhuur of verkoop van de woning. Woningvideo’s produceren wij in samenwerking met zusterbedrijf Onlinebezichtigen.nl. Het videoproductiebedrijf gericht op makelaars, projectontwikkelaars en vastgoed professionals is eveneens opgericht door Paul Wassink.

OPDRACHT

Uw ideeën vertalen we in een script en we maken een draaiboek.

LOCATIEONDERZOEK

De omgeving wordt alvast bekeken op Google (maps) en er wordt gekeken of we met een drone kunnen vliegen.

Opnames

We komen filmen vanaf de grond en vanuit de lucht (met een drone)

MONTAGE

De beelden worden gemonteerd tot een onderscheidende woningfilm.

Benieuwd wat het kost om een woningvideo te produceren?
Bekijk onze tarieven, of
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
online bezichtigen
Woningvideo
Woningfilm exclusieve villa Leersum
Woningvideo
Woningvideo landhuis Zwolle
Klaar om te ontdekken hoe een woningfilm u kan helpen bij de verkoop?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom een woningvideo laten maken?

Meer aandacht op Funda en YouTube

Een video laten maken is bij de verkoop van een huis eigenlijk altijd een slim plan. Huizenzoekers willen, in hun zoektocht naar hun nieuwe droomhuis, tegenwoordig zoveel mogelijk informatie inwinnen via het internet. Een video in de woningpresentatie draagt bij aan een optimale en complete presentatie.

 

Om echt een goed antwoord te geven op deze vraag zijn we in onze woningvideo database gedoken en hebben we gekeken welke video’s de meeste meerwaarde verzorgen.

 

Dit is voor elke woning anders. Elk huis heeft immers een eigen karakter en unieke details. Bij het ene huis is de omgeving of buurt erg belangrijk. Bij de andere woning draait het vooral om het interieur. Of de tuin is onder architectuur aangelegd, dit zullen we in de video dan zeker beter belichten.

woningvideo onlinebezichtigen

Woningvideo met een drone

Film je huis vanuit de lucht met een drone

Vanuit de lucht ziet alles ziet er prachtig uit. Een nieuwe woonwijk, ligging aan het water of rand van het bos of uitzicht over de weilanden. Voor het van bovenaf filmen van uw woning of bedrijfspand geldt dat dus ook. In een dronevideo zal de gehele omgeving worden vastgelegd. Dit levert spectaculaire beelden op. En het stimuleert eveneens de verkoop!

 

Onlinebezichtigen.nl is gespecialiseerd in de productie van drone video’s en drone fotografie voor makelaars, vastgoedprofessionals, architecten en projectontwikkelaars. Met een drone maken we video opnames en foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief. Huis en omgeving in één shot!

online bezichtigen