woningvideo

Woningvideo laten maken door partner Onlinebezichtigen.nl

Met een woningvideo verkoopt u een huis nog sneller. Naast goede foto’s geven videobeelden een nog betere indruk van de woning. Makelaars en huizenverkopers kiezen er daarom voor een professionele woningvideo te laten maken.

Woningvideo laten maken

 

Een huis te koop zetten is één. De juiste koper vinden is twee. Een goede presentatie op internet is hierbij erg belangrijk. Een prettig leesbare verkooptekst, mooie foto’s, duidelijke plattegronden en natuurlijk een woningvideo laten maken.

In een professionele woonvideo wordt sfeer, emotie en warmte gecombineerd met een duidelijk overzicht van het huis. Met professionele videoapparatuur, de juiste belichting en een drone worden mooie opnames gemaakt in hoge resolutie.

Onlinebezichtigen.nl

 

In 2010 richtte Paul Wassink, tevens mede-oprichter en video producent bij Deux Media, Onlinebezichtigen.nl op. Met dit vastgoed mediabedrijf is hij actief in het produceren van video’s in de vastgoedsector. De maatwerk videoproducties van Onlinebezichtigen.nl brengen huizen of bedrijfs- en kantoorpanden nog beter onder de aandacht.

Samen met Vincent Moleveld begon Paul Deux Media, waarin een breder aanbod videoproducties gerealiseerd wordt. Van commercial tot instructievideo en van bedrijfsvideo tot animatie. Voor professionele vastgoedfilms kunt u een kijkje nemen op Onlinebezichtigen.nl.