Wintersport

VIDEO LATEN MONTEREN

Op wintersport of ski-vakantie geweest en mooie video’s en foto’s gemaakt? Dan wil je daar natuurlijk een toffe wintersportvideo van hebben! Bij Deux Media kun je nu ook je wintersport video laten monteren. Voor een zeer vriendelijk tarief produceren we een fantastische herinnering van jouw ski- of snowboard vakantie.

1. Stuur je beelden
naar ons

2. Ontvang een
gratis offerte

3. Deux Media monteert
je wintersportvideo

Unieke wintersportvideo
Profiteer van deze voordelen!
wintersport video laten monteren
Wintersport video laten maken?
Upload je beelden!

  *Als je op verzenden klikt opent een nieuw venster om je video- en fotobestanden (max. 20GB) te uploaden. Wij kunnen je aanvraag pas behandelen zodra de bestanden door ons ontvangen zijn. Vragen? Neem contact met ons op.


  Upload je wintersport-video’s en foto’s en ontvang geheel vrijblijvend een offerte. Deux Media geeft gratis advies en doet alvast een beeldselectie.

  Wintersportvideo

  Ben je op skivakantie geweest en wil je een video laten maken van je wintersport? Wij helpen je graag! Vaak belanden de videobeelden die je tijdens de vakantie geschoten hebt in een mapje op je computer. Hoe jammer is dat? Wij monteren afhankelijk van je wensen een filmpje van je ski- of snowboardvakantie!

   

  Upload je videobeelden en -foto’s en wij sturen zo snel mogelijk een scherpe offerte. Door onze efficiënte manier van werken houden we de kosten laag en hebben wij al vele vakantiegangers geholpen met een spetterende wintersportvideo.

  Video laten monteren

  Deux Media

  Videoproductiebedrijf Den Haag

  Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Paul Wassink. Wij produceren bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor een video montage van je vakantie, bruiloft of beelden van een weekendje weg kun je nu bij Deux Media terecht.

   

  Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

   

  Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Ben je benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Upload je beelden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  vakantievideo laten monteren