videoproductie

Waarom Deux Media?

Een video laten maken? Bij Deux Media bent u aan het juiste adres. Video is onmisbaar in uw marketingstrategie. Bij Deux Media weten we dat dit tot in de miljoenen kan lopen; miljoenen kijkers, shares en euro’s! Videoproducties en animaties maken wij in verschillende soorten. Zo produceren we instructievideo’s, promotiefilms, productvideo’s, eventvideo’s of bijvoorbeeld een bedrijfsfilms.

Het produceren van een video verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. Op deze manier betrekken wij de klant op het juiste moment van iedere fase binnen ons proces en kunnen wij tegen een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het halen van een deadline garanderen.

Ons doeltreffende proces met duidelijke werkdocumenten zorgt voor consistentie en efficiëntie en dat ziet u terug in onze producties. In de stappen hieronder leggen we uit in welke stappen wij, samen met onze klanten, keer op keer een geslaagde en  video maken.

Stap 1: Analyse

De start van de pre-productie fase starten we met het analyseren van de doelgroep en het doel van de video. In dit (veelal persoonlijke) gesprek bepalen we de inhoudelijke boodschap van de video. Op basis hiervan en een aanvullende briefing maken wij een werkdocument. In deze fase kijken we eveneens of we animatie of video zullen toepassen bij het overbrengen van deze boodschap.

Stap 2: Concept

In het werkdocument werken we de randvoorwaarden van de productie uit. Uiteindelijk vormt dit document de basis van een innovatief en creatief concept. Aan de hand van voorbeelden en wensen van de klant zullen we de beeldstijl en visuele vormen afstemmen.

Stap 3: Storyboard & draaiboek

In deze laatste stap van de pre-productie fase werken wij een draaiboek en storyboard uit. In het storyboard is duidelijk te zien wat er in de verschillende beelden van de video gebeurt, welke voice-over tekst en camerabewegingen daarbij horen. In het draaiboek vindt u een uitgewerkt werkdocument, voorzien van een duidelijke tijdsplanning.

Stap 4: Filmen

Dit is de start van de productie fase. Wanneer het draaiboek en storyboard akkoord zijn plannen we met u de filmdag(en) in. Onze camera operators komen op de meest uiteenlopende locaties.

Stap 5: Post-productie, montage

Nadat we alle beelden geschoten hebben, start de montage van de video. Alle beelden worden met de uiterste zorg uitgezocht en gemonteerd op muziek of bijvoorbeeld de voice-over. De lengte van de video is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zal een mini-docu langer duren dan een bedrijfsvideo. Of een promotievideo korter dan een instructievideo.

Stap 6: Feedback en afronden

Wanneer wij de video hebben gemonteerd sturen wij het door naar onze klant. Deze krijgt nu de mogelijkheid om kritisch naar het product te kijken en de video van feedback te voorzien. Wij zullen de eventuele aanpassingen doorvoeren en het eindproduct opleveren.

Stap 7: Videomarketing

In onze ogen is het produceren van een video de eerste stap, daarna komt het op de goede manier distribueren. Bij videomarketing gaat het om het promoten van merken, producten of diensten door middel van video. Klik op de link om hier meer over te lezen.

Dus waarom Deux Media?

Deux Media is hét videobedrijf voor start-ups, MKB en multinational. Wij produceren hoogwaardige content tegen een scherp tarief.  Laat ons u overtuigen oor middel van een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Waarom videoproductie?
Waarom animatie?
Waarom videomarketing?