Waarom Deux Media?

Een videofilm laten maken? Bij Deux Media bent u aan het juiste adres. Als een foto meer dan duizend woorden zegt, wat is dan de waarde van een video? Bij Deux Media weten we dat dit tot in de miljoenen kan lopen; miljoenen kijkers, shares en euro’s! Er zijn verschillende soorten video’s die u kunt inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een productreview, commercial of bedrijfsfilm?

Een corporate video maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. Op deze manier betrekken wij de klant op het juiste moment van iedere fase binnen ons proces en kunnen wij tegen een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het halen van een deadline garanderen.

Ons doeltreffende proces met duidelijke werkdocumenten zorgt voor consistentie en efficiëntie en dat ziet u terug in onze producties. In het schema hieronder laten we zien in welke stappen wij, samen met onze klanten, keer op keer een geslaagde video maken.

Stap 1: Analyse
Tijdens een bijeenkomst gaan wij in op de inhoudelijke boodschap van de video. Op basis hiervan en een aanvullende briefing maken wij een projectdocument. Dit heeft als doel het vaststellen van de gewenste inhoud en opbouw van de video.

Stap 2: Concept
In deze fase vertalen wij de randvoorwaarden van de productie, naar een voorstel voor een creatief concept. Hierin doen wij naast een voorstel voor het concept ook een voorstel voor de vertelwijze en visuele stijl van de video.

Stap 3: Storyboard & Voice-over tekst
Wij ontwikkelen een storyboard en indien gewenst een voice-over tekst op basis van onze analyse en het gekozen conceptvoorstel. In het storyboard is duidelijk te zien wat er in de verschillende beelden van de video gebeurt en welke voice-over tekst en camerabewegingen daarbij horen.

Stap 4: Filmen
Na goedkeuring van het storyboard laten we de eventuele voice-over tekst door de gewenste stemacteur inspreken en starten wij de productie-fase. In deze fase zullen wij de filmdag(en) inplannen.

Stap 5: Feedback en afronden
Wanneer wij de video hebben gemonteerd sturen wij het door naar onze klant. Deze krijgt nu de mogelijkheid om kritisch naar het product te kijken en de video van feedback te voorzien. Wij zullen de eventuele aanpassingen doorvoeren en het eindproduct opleveren.

Stap 6: Videomarketing
In onze ogen is het produceren van een video de eerste stap, daarna komt het op de goede manier distribueren. Bij videomarketing gaat het om het promoten van merken, producten of diensten door middel van video. Klik op de link om hier meer over te lezen.

Dus waarom Deux Media?
Deux Media is hét videobedrijf voor start-ups, MKB en multinational. Wij produceren hoogwaardige content tegen een scherp tarief.  Laat ons u overtuigen oor middel van een vrijblijvende offerte.

Interessante berichten
Waarom videoproductie?
Waarom Animatie?
Waarom videomarketing?Vraag?