PAN AMSTERDAM

Videoproducties

In opdracht van PAN Amsterdam produceert Deux Media diverse video’s. De meeste videoproducties worden geproduceerd ter promotie van de kunstbeurs die jaarlijks in de RAI Amsterdam plaatsvindt. PAN Amsterdam is de beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden.

PAN Amsterdam
Promotievideo

PAN Amsterdam is dé toonaangevende Nederlandse beurs voor kunst, antiek & design. 110 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren verkopen in RAI Amsterdam de topstukken uit hun collecties. Van Egyptische sarcofagen tot Picasso’s en meubels van Gerrit Rietveld: de collecties omvatten een periode van 5.000 jaar. De mix en match van verschillende disciplines prikkelt de zintuigen voor zowel startende kopers als doorgewinterde verzamelaars.

PAN Amsterdam
Promotievideo

PAN Amsterdam is dé eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. De PAN heeft een aanbod van 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen.

Benieuwd wat het kost om een video van uw bedrijf te produceren?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE