KNRM

Videoproducties

In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) produceert Deux Media video’s. De videoproducties worden geproduceerd om de redders op het water te promoten met video.

KNRM
Videoproductie

Kerstmis is voor veel mensen samen zijn met familie en vrienden. Voor de zeelui voor wie dat niet mogelijk is, bracht de KNRM in de ankergebieden een speciale boodschap. Deux Media wilde iets terug doen voor de redders en bracht de actie in beeld.

KNRM
Mini docu

Redder Hans Westenberg, vrijwilliger op de reddingboot van Lauwersoog werd gealarmeerd en kon niet vermoeden dat hij 13 uur later op miraculeuze wijze zelf gered zou worden. 25 jaar later ontmoet hij zijn redders opnieuw en samen halen zij in deze film herinneringen op.

Benieuwd wat het kost om een video van uw bedrijf te produceren?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
KNRM
Videoproductie

Hoe bouw je een nieuwe reddingboot? De KNRM vervangt de komende jaren alle reddingboten. Na jaren trouwe inzet in vaak zware omstandigheden zijn onze boten toe aan vervanging. Een hele operatie als je bedenkt dat het om 77 boten gaat.

KNRM Lifeguards
Videoproductie

Het zwemmen tussen de vlaggen is volgens het internationale strandbewakingsysteem. En dat dit systeem voor een grotere veiligheid zorgt, is bewezen. Binnen het afgezette zwemgebied verdrinken minder mensen en de kans op een geslaagde reanimatie is groter. KNRM Lifeguards past deze methode toe.