PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

Videoproducties

In opdracht van het Prins Bernhard Cultuurfonds produceert Deux Media video’s. De meeste videoproducties worden geproduceerd ter promotie van bijzondere projecten welke worden ondersteund door het Cultuurfonds. Maar ook bedrijfsfilms voor het hoofdkantoor en provinciale Cultuurfondsen. Instructievideo’s, promotievideo’s voor de jaarlijkse Anjeractie (collecte) en video’s ter ondersteuning het jaarverslag zijn door Deux Media geproduceerd.

Kasteel Heeze
Dronevideo

Kasteel Heeze is afgelopen jaren zorgvuldig gerestaureerd dankzij een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Cultuurfonds steunt jaarlijks meer dan 3.500 projecten en personen op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij de giften van talloze particuliere schenkers.

Het Pauperparadijs
Projectvideo

Het Pauperparadijs is een theaterspektakel naar het gelijknamige boek van Suzanna Jansen. De voorstelling vertelt een van de meest dramatische, verborgen verhalen van Nederland en wordt gespeeld op de historische locatie waar de geschiedenis daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het verhaal is niet alleen historisch accuraat, maar tegelijkertijd uiterst actueel.

Benieuwd wat het kost om een video van uw bedrijf te produceren?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE