Videoproductiebedrijf

RANDSTAD

Bent u op zoek naar een creatieve video producent in de Randstad? Heeft u een bedrijf in West Nederland en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de Randstad? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Productvideo Horeca
Capriole Café, Den Haag
Bedrijfsvideo Kledingwinkel
Only for Men, Voorburg
Hierboven ziet u twee voorbeelden van video producties voor MKB bedrijven uit de Randstad (Den Haag en omstreken). Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Deux Media

Videoproductiebedrijf Randstad

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door  Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag