Niet te filmen

Een goede bedrijfsvideo zorgt dat mensen een levendig beeld krijgen van wat uw bedrijf doet, op welke manier en waarom dit bijzonder is. Met een video als onderscheidend visitekaartje zorgt u dat meer mensen uw website bekijken, een gevoel krijgen bij uw bedrijf en graag klant of collega worden. Maar hoe bereikt u dit? Hiermee helpen wij u graag verder

Vrijblijvende offerte
Ik was daar ook bij!

Een event-video is een film waarop u op unieke wijze uw (meerdaags) event laat vastleggen op camera. Daarnaast komt het vaak voor dat voorafgaand aan het evenement een video wordt getoond om het publiek op te warmen, dit valt ook onder event video’s. Denk hier bijvoorbeeld aan een gala of inhousedag, waarin de genomineerden of sprekers in een video worden voorgesteld.

Vrijblijvende offerte
Dat is handig om te weten!

Met een online instructievideo legt u uw publiek op een makkelijke eenduidige wijze uit hoe ze iets moeten doen of uitvoeren. Een instructievideo is daarom een effectief hulpmiddel voor medewerkers en klanten. Uit onderzoek blijkt dat aandacht en kennis langer wordt vastgehouden door gebruik van een instructievideo. Ook een instructievideo laten maken?

Vrijblijvende offerte
Mooi perspectief

Spectaculaire luchtvideo laten maken met een drone. Deze drone (ofwel quadcopter) kan op afstand bediend worden en hiermee kan direct live met de beelden worden meegekeken. Ideaal om uw evenement, bedrijf of vakantiepark vanuit de lucht vast te leggen. Natuurlijk zetten wij deze fraaie techniek graag voor u in om de mooiste beelden te maken en deze vervolgens in een video te verwerken.

Vrijblijvende offerte