Videoproductie

ZOETERMEER

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Zoetermeer of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Stad van Pioniers en Vernieuwers – Gemeente Zoetermeer
De groeikern van Den Haag
Zoetermeer
videoproductie Zoetermeer
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Zoetermeer

Zoetermeer werd in 1962 aangewezen als de groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer uitgegroeid tot de derde gemeente van provinie Zuid-Holland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio RotterdamDen Haag.

 

Zoetermeer wil af van het imago ‘slaapstad’, waar vooral forenzen die werken in Den Haag, wonen. De stad zet zich op de kaart als centrum van ICT.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag