Videoproductie

ZAANDAM

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Zaandam of regio Zaanstad en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente Zaanstad – MAAK
Molens bij Zaandam
De Zaanse Schans
videoproductiebedrijf Zaandam
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Zaandam

Zaandam is de grootste stad van de gemeente Zaanstad. De stad wordt gevormd door twee parallelle dijken aan weerszijden van de Zaan. Vooral in de buurt van de Oostzijderkerk heeft centrumvorming plaatsgevonden.

 

De Zaanse Schans is een buurt in Zaandam. De bekende attractie in open lucht wordt jaarlijks bezocht door ruim 2 miljoen toeristen. Door de ligging vlakbij Amsterdam trekt het veel internationale bezoekers.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE