Videoproductie

WOERDEN

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Woerden of regio het Groene Hart en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Woerden
Erop uit
Het Groene Hart
video bedrijf Het Groene Hart
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Woerden

Woerden is van oorsprong een vestingstad. Het is een prachtige stad om te fietsen of te varen over de singels van Woerden. Vanuit de pittoreske stad bent u zo in het Groene Hart. Ontdek de Romeinse historie en ervaar Woerden Boerenmarktstad met haar kaaspakhuizen en Boerenmarkten.

 

De gemeente Woerden bestaat uit de kernen Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld. De gemeente ligt in het oosten van het Groene Hart.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE