Videoproductie

WESTLAND – ZUID-HOLLAND

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf het Westland of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Westland investeringsfonds
Gemeente Westland
Verse groenten, bloemen en planten
Westland
videoproductie Westland
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Westland

Wereldwijd staat het Westland bekend om de kassen, de innovaties in de glastuinbouw en de verse groenten, bloemen en planten die hier vandaan komen. Vanuit het vliegtuig zijn de overweldigende kassencomplexen al goed te zien. Zeker ’s avonds is dit een spectaculair gezicht.

 

De kilometerslange brede en rustige stranden van het Westland rijken van Hoek van Holland tot de haven van Scheveningen. De Zandmotor beschermt de Nederlandse kust en geeft de strandliefhebber en watersporter een bijzondere omgeving. Met de meeste zonuren van Nederland is het strand van Westland populair bij zonaanbidders.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag