Videoproductie

WASSENAAR

Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Wassenaar of regio Haaglanden en bent u op zoek naar een videoproductiebedrijf uit de regio? Dan bent u aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Dorpskern
Wassenaar
wassenaar
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wassenaar

Wassenaar ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente Wassenaar maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Wassenaar bestaat uit een dorpskern en daaromheen een bosrijke omgeving met veel landhuizen en villa’s. Vele hiervan zijn vanouds zomerverblijven en buitenplaatsen voor welgestelde stedelingen.

 

Wassenaar is bekend als woonplaats van onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima. De gemeente ligt ten noorden van de bijzondere stad Den Haag.