Videoproductie

WADDINXVEEN

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Waddinxveen of regio het Groene Hart en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Gemeentehuis vlog Waddinxveen
Erop uit
Het Groene Hart
videoproductie waddinxveen
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Waddinxveen

Waddinxveen is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt nabij Gouda. Het dijkdorp ontstond in de dertiende eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend van de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe.

 

Het water in de groene omgeving staat op 7,10 meter onder NAP, het laagste polderwaterpeil van Nederland. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE