Videoproductie

SCHIPHOL – AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf op Schiphol of rondom de luchthaven en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, VCA gecertificeerd, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Cijfers 2017
De wereld van Schiphol
Filmopnames op luchthaven
Schiphol
videoproductiebedrijf
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Luchthaven Schiphol

Koninklijke luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. De naam Schiphol wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Rijk en Schiphol-Oost.

 

Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Transavia, Martinair, Corendon en TUI fly. De luchthaven heeft 6 start- en landingsbanen.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE