Videoproductie

SCHEVENINGEN – DEN HAAG

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Den Haag of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een Haags videoproductie bedrijf? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Scheveningen – Gemeente Den Haag
De Pier, het Kurhaus, het casino en natuurlijk het strand….
Scheveningen
videoproductie scheveningen
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Scheveningen (Den Haag)

Scheveningen is de populairste kustplaats van Nederland. Door het brede strand, de gerenoveerde pier, het Kurhaus en het Circustheater. In de badplaats is genoeg te doen. Met verschillende musea, veel (vis)restaurants, het mooie strand en jaarlijks volop evenementen is in Scheveningen altijd wat te doen.

 

Scheveningen is het verlengde van stad Den Haag en biedt alles voor een ultieme strandervaring. Bent u aan de kust uitgekeken dan heeft de Haagse binnenstad u genoeg te bieden.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag