Videoproductie

ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Rotterdam of omstreken en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Drone video
Havenstad van Nederland – Gemeente Rotterdam
Erasmusbrug over de nieuwe Maas
Rotterdam
videoproductie Rotterdam
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Rotterdam

Rotterdam is een belangrijke havenstad gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Behalve een havenstad heeft Rotterdam ook een belangrijke functie op het gebied van winkelen, cultuur, onderwijs en werkgelegenheid.

 

Steeds meer mensen ontdekken Rotterdam ook als ideale stedentrip bestemming. Het ontbreken van middeleeuwse straten en gebouwen wordt groots gecompenseerd door moderne architectuur, uitstekende restaurants, aangename hotels en leuke attracties.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag