Videoproductie

RIJSWIJK

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Rijswijk of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een Haags videoproductie bedrijf? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video

Gemeente Rijswijk

Golfclub, Bogaard en de Rijswijkse schouwburg

Rijswijk
videoproductie rijswijk
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Rijswijk (Den Haag)

In Rijswijk kunt u genieten van allerlei parken, winkelen in het gezellige Oud Rijswijk of cultuur snuiven in musea en de schouwburg. Sporten doet u lekker buiten of bij een van de vele sport verenigingen.

 

Het maakt niet uit wat u zoekt, Rijswijk heeft het. De stad is zo ingericht dat u met uw eigen vervoer of met het ov overal gemakkelijk kunt komen. Binnen Rijswijk is alles binnen handbereik. Bent u uitgekeken in Rijswijk dat ligt de stad Den Haag op fietsafstand of het strand van Scheveningen.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag