Videoproductie

LEIDSCHENDAM – VOORBURG

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Leidschendam-Voorburg of regio Leidschendam-Voorburg en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf bij u in de buurt? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Bedrijfsvideo
Kid.kat kinderwinkel
De Herenstraat
Voorburg
videoproductie bedrijf Leidschendam-Voorburg
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Leidschendam – Voorburg

Leidschendam-Voorburg heeft veel moois te bieden aan haar inwoners en bezoekers. Goed bereikbaar, in het midden van de randstad vormt de gemeente een bijzondere combinatie van stad, groen, water, winkelen en historie.

 

De afgelopen jaren is er, mede op initiatief van MKB Leidschendam-Voorburg veel aandacht besteed aan een duurzame, toekomstgerichte aanpak van toerisme en recreatie.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag