Videoproductie

LEIDEN

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Leiden of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Een rondje door Leiden – Gemeente Leiden
Stad van Ontdekkingen
Leiden
videoproductie Leiden
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Leiden

In Leiden is veel te ontdekken, te zien en te beleven. Leiden heeft een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad. In Leiden kunt u wandelen in de voetsporen van Rembrandt. Of vaar over de Leidse grachten en naar het Hollandse Plassengebied.

 

De stad is ook bekend van het Leidens Ontzet. De inwoners van Leiden vielen ten prooi aan ziekte en honger. En bijna kwam de stad in handen van de Spanjaarden. Op 3 oktober 1574 vluchtten de Spaanse Troepen. Dit wordt tot op de dag van vandaag gevierd met een 2 daags festival door de stad.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE