Videoproductie

HOOFDDORP

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Hoofddorp of regio Haarlemmermeer en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Gemeente Haarlemmermeer Flink op weg
Regio Haarlemmermeer
bedrijfsvideo
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Hoofddorp

Hoofddorp ligt in Noord Holland, nabij luchthaven Schiphol en is de hoofdstad van gemeente Haarlemmermeer. Er is na de drooglegging van de Haarlemmermeer besloten om 2 dorpen te stichten. Hoofddorp en Venneperdorp (Nieuw-Vennep).

 

Hoofddorp is in de laatste jaren enorm ontwikkeld. In 1970 woonde hier nog circa 9.000 mensen. In 2020 zullen dit er circa 90.000 zijn. Door de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven zijn in Hoofddorp veel nationale en internationale bedrijven gevestigd.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsfilms, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo‘s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE