Videoproductie

HAARLEM

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Haarlem of regio Kennemerland en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Projectvideo Cultuurfonds Noord Holland
Jong Beginnen in Toneelschuur Haarlem
Filmopname Cultuurfonds
Concertgebouw Philharmonie Haarlem
videoproductie Haarlem
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Haarlem

Haarlem heeft een gezellig historisch centrum, beroemde musea, restaurants, winkels en het strand om de hoek. Van hippe concept stores tot verscholen hofjes uit vervlogen tijden. Van terras aan het water tot een middeleeuwse kerk. Van Franse sterrenchef tot Hollandse Meesters. Haarlem, de stad die alles heeft.

 

De omgeving van Haarlem biedt nog veel meer. Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, stap op de fiets en rij via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort of bezoek het schilderachtige dorp Spaarndam.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE