Videoproductie

GOUDA

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Gouda of regio het Groene Hart en wilt u graag samenwerken met een  videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Welkom in Gouda
Bekend om zijn Goudse Kaas
Gouda
video bedrijf Gouda
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Gouda

Gouda is beroemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De historische binnenstad met vele bezienswaardigheden, kleine middeleeuwse straatjes, authentieke winkeltjes, de grachten en de vele hofjes is een bezoek aan Gouda meer dan waard.

 

De stad en gemeente Gouda ligt in het oosten van de provincie Zuid-Holland. Het historische hart van het Groene Hart genoemd ligt op gelijke afstand van grotere steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE