Videoproductie

DEN HAAG

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Den Haag of regio Haaglanden en wilt u graag samenwerken met een Haags videoproductie bedrijf? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Productvideo Horeca
Capriole Café, Den Haag
Bedrijfsvideo Kledingwinkel
Only for Men, Voorburg
Hierboven ziet u twee voorbeelden van video producties voor MKB bedrijven uit regio Den Haag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Den Haag

Den Haag een één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen door de vestiging van de Nederlandse regering, maar ook door de vele monumenten, fraaie historische buurten en de ligging aan de kust. Den Haag staat bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele woonachtige leden van het Koninklijk Huis.

 

Den Haag kent vele gezellige horeca, aan het Plein en de Grote Markt. De historische binnenstad herrijst achter een moderne skyline. Vanuit de stad is gemakkelijk Nederlands bekendste kustplaats Scheveningen te bezoeken.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor een event registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag