Videoproductie

AMSTELVEEN

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Amstelveen of regio Amsterdam en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media is 5 jaar geleden opgericht in Amsterdam en sinds 2 jaar gevestigd in Den Haag. Wij produceren hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente promotievideo
Ervaar Amstelveen
Amsterdamse bos, Amstelveen
Amstelveen
Videoproductiebedrijf Amstelveen
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Amstelveen

Amstelveen, een groene stad dichtbij Amsterdam. Amstelveen is een heerlijke stad om in te leven én om te bezoeken. Met een bruisende binnenstad, een groot aanbod culturele voorzieningen, veel ruimte voor sport en met een brede oriëntatie.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo‘s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo‘s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE