Videoproductie

AMERSFOORT

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Amersfoort of regio Utrecht en wilt u graag samenwerken met een  videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

De binnenstad van Amersfoort
Amersfoort
Hof
Amersfoort
videoproductiebedrijf
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Amersfoort

Wie door het centrum van Amersfoort loopt, ziet meteen dat zich hier een rijke geschiedenis heeft afgespeeld. Al in 1259 verkreeg Amersfoort stadsrechten, waarmee de stad een eigen bestuur kreeg. De welvaart steeg en het duurde niet lang voordat er genoeg geld was voor een stenen ommuring, die nog deels overeind staat.

 

Samen met onder meer de Koppelpoort, Monnikendam, Muurhuizen en de Lange Jan herinnert deze stadsomwalling ons nog aan het rijke verleden van Amersfoort.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE