Videoproductie

ALPHEN AAN  DEN RIJN

Bent u op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf uit Alphen aan den Rijn of regio het Groene Hart en wilt u graag samenwerken met een  videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige video’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Gemeente video
Groene Hart
DJI Mavic pro
Drone
Videoproductiebedrijf Alphen aan den Rijn
Deux Media heeft bijzondere video’s gerealiseerd voor startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videoproducties voor uiteenlopende projecten.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn werd al in het midden van de eerste eeuw bewoond en is daarmee een van de oudste nederzettingen in Nederland. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de hoofdtak van de Rijn die in open verbinding stond met de Noordzee. De rivier zette bij overstromingen zand en klei af, waardoor een landschap van oeverwallen en kommen ontstond.

 

In Alphen is dit nog herkenbaar in de naamgeving van de stadsdelen “Hoge zijde” en “Lage zijde”, aan de rechteroever van de rivier.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo‘s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo‘s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE