video leads

Video leads inzichtelijk met Leadinfo

De video is opgeleverd en wordt online geplaatst. Hoe krijg je nu inzichtelijk wie de video allemaal bekeken heeft? In een goede videomarketing strategie is dit een essentieel onderdeel. Het Rotterdamse bedrijf Leadinfo heeft een tool ontwikkeld die zakelijke website bezoekers herkent. Video leads kunnen zo sneller worden opgevolgd. Voor bedrijven met zakelijke klanten is dit ideaal om hun sales een boost te geven. Als partner van Leadinfo begeleidt Deux Media graag bij de implementatie van de software.

 

Hoe werkt Leadinfo?

Leadinfo werkt in feite als een soort Outlook. Elke websitebezoeker belandt als een nieuwe lead in de inbox. Door te klikken op de lead krijg je meteen een uitgebreid bedrijfsprofiel met informatie over de activiteiten, omzet en aantal medewerkers. Zo zien account-managers en marketeers al snel of het interessant is om deze lead op te volgen.

Als bedrijf krijg je met de leadgeneratie software direct inzichtelijk welke video’s door welke bedrijven zijn bekeken.

 

Wie bekijkt mijn video?

Het Rotterdamse Leadinfo is erin geslaagd een tool te ontwikkelen die bij houdt welke bedrijven de pagina’s op jouw website bekijken. De software gaat verder waar Google Analytics stopt. Het algoritme herkent niet alleen veel meer bedrijven, de tool geeft ook een completer overzicht. Bedrijfsgegevens, e-mailadressen en bijvoorbeeld LinkedIn profielen binnen het bedrijf. Genoeg informatie om deze video leads op te volgen.

Video leads benutten

Het is af te raden om de bedrijven die slechts één keer naar de video gekeken hebben te benaderen. Met Leadinfo is het mogelijk om te kijken welke pagina’s het bedrijf naar aanleiding van de video nog meer bekeken heeft. Is het bedrijf nou vaker op je website geweest of heeft de video meerdere keren bekeken, dan is er ongetwijfeld sprake van interesse. Zo kan een persoonlijke mail opgesteld worden of is er direct een gespreksonderwerp bij telefonische acquisitie.

2 Weken gratis op proef

Wil je Leadinfo zelf uitproberen? Bekijken wie jouw video’s allemaal bekijkt? Het programma kan je 2 weken gratis testen. Alle data die verworven wordt binnen Leadinfo is van jou. Neem contact met ons op om je verder te helpen.

Interessante berichten

De 4 superkrachten van videomarketing
Als kleine onderneming de omzet verhogen met videomarketing
Waarom videomarketing?