Uitvaart

VIDEO LATEN MONTEREN

Het herbeleven van een afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Tijdens crematies en begrafenissen, groot of klein, kunnen filmbeelden of foto’s worden gemaakt. Bij Deux Media kunt u nu ook uw uitvaartfilm of uitvaart video laten monteren. Ook als u zelf video opnames heeft gemaakt of laten maken. Voor een zeer vriendelijk tarief produceren we een dierbare herinnering.

1. Stuur uw beelden
naar ons

2. Ontvang een
gratis offerte

3. Deux Media monteert
uw uitvaartfilm

Unieke uitvaartfilm
Profiteer van deze voordelen!
uitvaart video laten monteren
Uitvaart video laten maken?
Upload uw beelden!

  *Indien u op verzenden klikt opent een nieuw venster om uw video- en fotobestanden (max. 20GB) te uploaden. Wij kunnen uw aanvraag pas behandelen zodra de bestanden door ons ontvangen zijn. Vragen? Neem contact met ons op.


  Upload uw videobeelden en foto’s van de uitvaart en ontvang geheel vrijblijvend een offerte. Deux Media geeft gratis advies en doet alvast een beeldselectie.

  Uitvaartvideo

  Een uitvaart is vaak een intense dag. Overmand door emoties gaan betekenisvolle en bijzondere momenten snel aan u voorbij. Dan is een herinnering middels een video van de uitvaart erg waardevol. Liefdevolle woorden, troostende blikken en natuurlijk vrienden en familie om je heen.

   

  Deux Media biedt u de mogelijkheid om van uw eigen videobeelden en -foto’s een blijvende herinnering te produceren. Upload uw beelden en wij sturen zo snel mogelijk een scherpe offerte. Door onze efficiënte manier van werken houden we de kosten laag en hebben wij al vele uitvaartvideo’s geproduceerd.

  Video laten monteren

  Deux Media

  Videoproductiebedrijf Den Haag

  Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Paul Wassink. Wij produceren bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor een video montage van je vakantie, bruiloft of beelden van een weekendje weg kun je nu bij Deux Media terecht.

   

  Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

   

  Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten monteren? Upload uw beelden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  vakantievideo laten monteren