Zo doe je dat!

TESTIMONIAL VIDEO

Bent u voor een professionele testimonial op zoek naar een creatieve video producent? Vertegenwoordigt u een bedrijf en wilt u graag samenwerken met een videoproductie bedrijf uit de regio? Dan bent u bij Deux Media aan het juiste adres. Deux Media, gevestigd in Den Haag, produceert hoogwaardige testimonialvideo’s voor start ups, MKB en multinationals. Bekijk onze projecten pagina om u te laten inspireren.

Een sterke Video-Testimonial
Trekt meer klanten aan
Professioneel
Videoreview
videoproductiebedrijf
Wilt u een videoreview door Deux Media laten maken? Wij hebben ervaring met startups, MKB, overheid- / non-profit organisaties en multinationals. Videotestimonials voor verschillende bedrijven.
DEUX MEDIA PRODUCTIES

Deux Media staat voor u klaar!

Video testimonial laten maken

Testimonial video laten maken

Testimonials zijn citaten van tevreden en enthousiaste klanten. Dat wat anderen over je zeggen heeft veel meer ‘bewijskracht’ dan alles wat jij over jezelf kunt zeggen. Een testimonial wordt geloofwaardiger naarmate je meer informatie over de betreffende tevreden klant vermeldt.

 

Het meest heikele punt bij het maken van een testimonial is het feit dat je er vrijwel altijd om moet vragen. En hoe moeilijk dat misschien ook is, doe het toch! De meeste klanten zullen er alle begrip voor hebben dat jij andere mensen enthousiast wilt maken voor jouw dienstverlening en klimmen graag voor je in de pen. Zeker als jij hen goed hebt geholpen, zijn ze graag bereid om iets voor je terug te doen.

Deux Media

Videoproductiebedrijf Den Haag

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Samen produceren we bedrijfsvideo’s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s. Ook voor de registratie of een knallende aftermovie van uw evenement of huwelijk kunt u bij Deux Media terecht.

 

Naast de mooiste videoproducties produceren we hoogwaardige 2D en 3D animatie video.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag
Als videoproductiebedrijf uit Den Haag is Deux Media u graag van dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vinden het nog leuker om met u mee te denken!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE