Stuur dit jaar vanuit uw bedrijf een kerstvideo naar uw klanten

De eerste aanvragen voor de Kerstvideo 2018 zijn alweer binnen! Waarom stuurt u dit jaar niet ook een originele kerstvideo van uw bedrijf naar uw klanten? Dit is een leuke en laagdrempelige manier om toenadering te zoeken en om uw klanten op een ludieke wijze te bedanken voor het afgelopen jaar.

Originele kerstvideo voor uw bedrijf

Wij bedenken samen met u wat een leuk idee is om te maken. Dit kan betekenen dat wij bij u langskomen om te filmen of een leuke kerstboodschap animeren. Tevens ontvangt u de link van de video voor plaatsing op uw eigen media. En hoe leuk is het om als relatie een video-cadeau te ontvangen i.p.v. een kerstkaart?!! Het bekijken van een leuke video met uw kerstwens met daarin ook de medewerkers van het bedrijf of organisatie is en blijft speciaal. Vooral in de tijd van het jaar waar even stil wordt gestaan in ons jachtige en snelle leven.

De kerstkaart zal voorlopig niet echt (of beter nog: echt niet) verdwijnen, maar net als de algemene opmars van video op internet, neemt het aantal kerstvideo’s ieder jaar weer toe. En daar zitten hele leuke, creatieve video’s tussen. Neem bijvoorbeeld de lipdubvideo (oftewel: playbackvideo) van Transavia en de ‘wetenschappelijke’ animatie The Science Behind Santa.

Dit is in feite een feelgood-kerstclip waarmee Transavia zichzelf op positieve manier toont, zonder expliciet reclame te maken voor een actie. Een goed voorbeeld van hoe je met een semi-commercieel kerstfilmpje een glimlach op het gezicht van mensen tovert.

De manier om uw klant te bedanken

Voor ons is het al een traditie. Wij proberen echter wel altijd met iets te komen dat meer is dan een bewegende kerstkaart met alleen de geëikte elementen. Het mooiste is het als het een verrassend verhaaltje is met onverwachte elementen. Maar wanneer u dit goed doet, is het de manier om uw klant te bedanken voor het afgelopen jaar en natuurlijk het jaar wat gaat komen!

We horen graag of we ook samen met u een leuke Kerstvideo 2018 mogen produceren. Mail naar info@deux.media of bel 070 22 11 9 33. Over een paar weken is het namelijk al zover!

Tags: