In het
Kort

Deux Media heeft een sterk team van creatieve geesten die uw verhaal op een mooie wijze kunnen visualiseren én online optimaal kunnen vermarkten. Gevestigd in Den Haag. Opgericht in 2014 door Vincent Moleveld en Paul Wassink.

Video
Productie

Bij Deux Media ligt de focus (online) videoproductie. Hoe we uw verhaal vertalen in een mooie film, die ook nog eens duizenden keer bekeken gaat worden, leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek.

Stage

Ben jij op zoek naar een leuke media stage of zoek je een baan als film professional of online marketeer? Deux Media is doorlopend op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten!

Creative producer

Paul Wassink

Paul Wassink maakt al 14 jaar professionele en hoogwaardige filmproducties. Hij heeft hierbij oog voor detail en weet de mooiste beelden te schieten.

Creative director

Vincent Moleveld

Vincent Moleveld heeft meer dan 8 jaar ervaring in het opzetten van videoproducties voor grote partijen, zoals: het Cultuurfonds, Land Rover en de Nederlands Transplantatie Stichting

Camera / editor

Frank van Faassen

Frank heeft een voorliefde voor video en is een ster in monteren. Met zijn creatieve geest weet hij uw idee te vertalen naar onderscheidende producties.

Kom jij stage lopen?

Stagiair(e)

Elk semester zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde AV of online marketing stagiaires.