Michiel Huisman

Michiel Huisman schittert in Chanel reclame (video)

Prachtige Chanel No. 5 commercial!

Onze Nederlandse acteur Michiel Huisman schittert in deze prachtige Chanel No. 5 commercial. Het bekende nummer ‘The One That I Want’ van Grease is in een geheel nieuw jasje gestoken en dat maakt deze korte film nog veel sfeervoller. Michiel Huisman bezegeld de liefde met topmodel Gisele Bündchen met een kus. I got chills is nog zacht uitgedrukt. Kijken!

Kracht van online video

Deze online commercial met Michiel Huisman en Gisele Bündchen in de hoofdrol weet Chanel de kijker als geen ander te verleiden. Dit voorbeeld gebruikt Deux Media regelmatig om klanten of prospects de kracht van online video onder ogen te brengen.

Regisseur

Deze parfumcommercial is geregisseerd door Baz Luhrmann, onder meer bekend van de films The Great Gatsby (2013) Romeo en Juliet (1996) en Moulin Rouge (2001). Luhrmann regisseerde eerder commercials voor Chanel. In eerdere producties was ook actrice Nicole Kidman te zien. Gisele Bündchen was speelde rollen in diverse campagnes voor het Franse modehuis.

Chane NO. 5

 

Reclamevideo

Het voorbeeld is een lange vorm van een online reclamevideo. De commercial wordt gepresenteerd als een shortfilm. Een andere manier om online commercials uit te zenden is voorafgaand aan online video’s in de vorm van een preroll. Denk aan een korte reclamevideo voordat een YouTube-filmpje start. Wilt u advies welke vorm van videoproductie het beste bij uw bedrijf past? Wij helpen u graag op weg.