Kasteel Heeze straalt

Kasteel Heeze bestaat uit 2 delen, het middeleeuwse slot Eymerick en het nieuwere 17de eeuwse kasteel, beide met hun eigen binnenplaats. In 1795 is het kasteel ingrijpend gerenoveerd onder leiding van Johanna van Tuyll van Serooskerken-van Westreenen (1776-1862). Maar ook nu blijft onderhoud noodzakelijk. Kasteel Heeze straalt is een project van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Kasteel Heeze straalt weer

Vijf jaar geleden werd in de stallen van Kasteel Heeze een ezelkar, inclusief leren tuig en zilveren beslag, ontdekt. Dankzij een bijdrage van het Cultuurfonds kon de rijtuigenbouwer en tuigenmaker de ezelkar restaureren.

Filmproductie

Onlangs waren we met Deux Media te gast bij het kasteel in Heeze. Met zonsopkomst maakten we schitterende videoproductie opnames in en rondom het kasteel. Bekijk hieronder enkele ‘behind the scenes’ foto’s. De projectvideo Kasteel Heeze straalt is ook te bekijken op de portfolio pagina.

kasteel Heeze straalt

Kasteel Heeze

Opdrachtgever: Prins Bernhard Cultuurfonds

Productie: Deux Media | Vincent Moleveld | Paul Wassink

Muziek: Guus van Marwijk Music

Voice-over – geluidstudio: SoundCircus

Voice-over – script: Narrative Productions

Meer informatie over dit project vind je hier. Ook iets teweeg brengen met een gift of nalatenschap? Lees er meer over op de website van het Cultuurfonds.