Instructievideo laten maken

Leg uw product of dienst uit met een instructievideo.

Heeft u een product of dienst wat keer op keer uitgelegd moet worden? Een instructiefilm is een effectieve manier om snel en gemakkelijk een complex product of proces uit te leggen. Deux Media is dé videoproducent voor duidelijke how-to-, e-learning- of instructievideo’s of animaties.

OPDRACHT

Uw ideeën vertalen we in een script en we maken een draaiboek.

VIDEO / ANIMATIE

Een instructie video of animatie? Dat bepalen we in overleg.

Opnames

We komen uw product, dienst of proces filmen.

MONTAGE

De beelden worden gemonteerd tot een heldere instructiefilm.

Benieuwd wat het kost om een instructievideo te produceren?
Bekijk onze tarieven, of
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Instructievideo
Instructiefilm Elektronisch ondertekenen Signicat
Instructievideo
Instructievideo workhops Capriole Café
Klaar om te ontdekken hoe een instructiefilm u kan helpen?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Waarom een instructievideo?

Hoe werkt uw product/dienst?

Een heldere instructiefilm helpt uw klanten bij het gebruik van uw product of dienst. Door vragen van klanten in een video te beantwoorden bespaart u tijd van een helpdesk medewerker of trainer.

 

Instructievideo’s kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Om een product of dienst uit te leggen of werkprocessen te optimaliseren. Denk aan de introductie van een nieuw product. Kunnen uw klanten of medewerkers hier gelijk mee werken? Of kan een korte video de werking helder uitleggen? Bewezen is dat videobeelden beter blijven hangen dan bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing.

 

Een instructie video of voorlichtingsfilm kan daarnaast een zeer krachtig en overtuigend middel zijn tijdens verkoopgesprekken, presentaties of op uw website.

instructievideo

Instructie animatie laten maken

Complex proces eenvoudig in beeld

Een complex of zwaar onderwerp is of film niet altijd makkelijk uit te leggen. In een instructie animatie kan dit soms eenvoudiger. Wij bepalen samen met u of het verstandig is om een instructie animatie te laten maken. Deux Media heeft veel ervaring met de productie van instructie animaties.

 

In een instructievideo of -animatie wordt stap voor stap uitgelegd hoe een product werkt en proces verloopt. De kijker krijgt een duidelijk beeld van bijvoorbeeld bedrijfsregels, werkmethodes of veiligheid van een product dienst.

 

In de 2D instructie animatie hiernaast hebben we in opdracht van de Nederlandse Transplantatie Stichting het onderwerp ‘Hersendood‘ uitgelegd.

Instructie animatie laten maken of offerte ontvangen?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE