Veelgestelde vragen over videoproducties

Voordat wij een video produceren worden we dikwijls gebeld met vragen. De vragen variëren van wat een video kost tot waarom men een video zou laten maken? Hieronder geven we alvast een aantal antwoorden op deze vragen.

Videoproductie FAQ

Waarom zou ik een video laten maken?

Een videoproductie heeft verschillende vormen en biedt vooral zakelijk gezien een behoorlijke toegevoegde waarde. Zeker wanneer u online beter zichtbaar wilt zijn, kan het maken van een video net dat extra duwtje zijn. In dit blog leggen we u uit wat videoproductie is, maar ook welke soorten er zijn en waar een videoproductie voor dient.

Wat kost een video productie?

Dit is één van de meest gestelde vragen die we als videoproductiebedrijf krijgen. Het is te vergelijken met de vraag ‘wat een auto kost’? Auto’s zijn er ook in verschillende prijsklassen en variërend in luxe. De kosten van een videoproductie liggen sterk uiteen. Maar voor elk doel is met een passend budget een video te produceren. Het bepalen het doel, waar wil ik de video voor inzetten, is dus erg belangrijk. In dit blog leggen we het verder uit.

Op onze prijzen pagina hebben we een indicatie gegeven van verschillende mogelijkheden. Hier staat tevens het uurtarief van een videograaf. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Waarom moet ik voor videoproductiebedrijf Deux Media kiezen?

Bij Deux Media bent u aan het juiste adres voor uw videoproducties. In uw marketingstrategie mag video niet meer ontbreken. Deux Media is hét videobedrijf voor start-ups, MKB en multinational. Hoogwaardige video content productie tegen een scherp tarief. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bedenken jullie het script of moet ik zelf mijn ideeën aanleveren?

De kans is groot dat jullie zelf al ideeën hebben of nagedacht hebben voordat jullie een beroep doen op onze ervaring. Zo niet, ook geen enkel probleem. Met iedere input die jullie leveren gaan onze creatieven aan de slag. Deux Media heeft veel ervaring met het produceren van indrukwekkende bedrijfsvideo’s. We zullen uw verhaal vertalen in een pakkende video.

Kunnen jullie voorbeelden van bedrijfsvideo’s laten zien?

Op onze projecten pagina hebben we een mooie selectie videoproducties staan. Hier staan ook een aantal bedrijfsvideo’s tussen. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en vormen waarop een boodschap verteld wordt. Voor elk verhaal creëren wij een passende film. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.