Event video / registratie laten maken

Leg uw (bedrijfs) evenement vast in een opvallende event video.

Organiseert u een evenement en wilt u dit laten filmen? Deux Media produceert een imponerende event video van uw bedrijfsevenement, beurs, bedrijfsuitje, optreden of festival. Een spetterende aftermovie of een registratie met meerdere camera’s. Video’s geproduceerd naar uw wens is onze specialiteit.

Event video
HANZEDAGEN KAMPEN

In de zomer van 2017  hebben we, in opdracht van het Prins Bernhard Cultuurfonds, gefilmd tijdens de Hanzedagen in Kampen.  Vier dagen lang is het feest in Kampen. Van Koggewerf tot Oorgat en van IJsselkade tot Stadspark. Overal zijn activiteiten om de mooie binnenstad te laten zien. Dit evenement is gefilmd door 2 camera operators en gefilmd op één dag.

Vrijblijvende offerte
Event video
BUDDY NETWERK VRIJWILLIGERSDINER

Op 27 november 2019 vond het jaarlijkse Buddy Netwerk vrijwilligersdiner plaats, dit jaar in Beeld en Geluid Den Haag. Zeven vrijwilligers (buddy’s) van Buddy Netwerk ontvingen uit handen van wethouder Kavita Pharbudayal een Haagse stadsspeld voor hun actieve inzet als buddy. Haags video productiebedrijf Deux Media was aanwezig om een eventvideo van dit evenement te produceren.

Vrijblijvende offerte
Aftermovie bedrijfsevenement
Dag voor het Notariaat, FBN Juristen

Jaarlijks wordt De Dag voor het Notariaat georganiseerd door FBN Juristen. Docenten en experts gaan in op actuele notariële thema’s en vertalen deze naar de praktijk. De dag bestaat uit plenaire sessies en workshops. Aan het eind van de dag is er een netwerkborrel.

 

Al 4 jaar produceert Deux Media aftermovies van dit evenement.

Vrijblijvende offerte
Event video
KUNSTBEURS PAN AMSTERDAM

Een event-video is een film waarop u op unieke wijze uw (meerdaags) event laat vastleggen op camera. Daarnaast komt het vaak voor dat voorafgaand aan het evenement een video wordt getoond om het publiek op te warmen, dit valt ook onder event video’s. Denk hier bijvoorbeeld aan een gala of inhousedag, waarin de genomineerden of sprekers in een video worden voorgesteld.

Vrijblijvende offerte
Aftermovie bedrijfsevenement
OPENING HYPSOS BEDRIJFSPAND

Hypsos is een internationale productie onderneming waar 150+ professionals werken vanuit kantoren in 5 verschillende landen aan creatieve concepten voor live communicatie. Voor de opening van het nieuwe bedrijfspand in Soesterberg maakte Deux Media deze eventvideo. Op de Hypsos Housewarming konden klanten van het bedrijf kennis maken met de werkomgeving van het bedrijf.

Vrijblijvende offerte
After movie
BEDRIJFSEVENEMENT ABN-AMRO

Een spectaculair bedrijfsevenement voor ABN-AMRO bij het militair museum in Soesterberg. Vastgelegd in een eventvideo / aftermovie door Deux Media.

Vrijblijvende offerte