Bedrijfsfilm laten maken

Communiceer uw verhaal op de meest boeiende en effectieve manier

Op zoek naar een krachtige manier om uw merkverhaal te communiceren? Een video van uw bedrijf die het publiek inspireert en merken bouwt?

Deux Media produceert aantrekkelijke bedrijfsfilms voor start-ups, MKB bedrijven en multinationals. Wij zijn gepassioneerd om uw verhaal op een indrukwekkende en effectieve manier te vertellen. Bedrijfsvideo die uw doelgroep zal bereiken en zal inspireren. Bedrijfsfilm waarmee uw bedrijf kan groeien.

DOEL

We werken met u samen aan een specifiek en haalbaar doel.

MARKT

We verkennen de doelgroep en verplaatsen ons hierin.

VERHAAL

Samen bepalen we de kernboodschap en verzinnen een creatief verhaal.

SCRIPT

Het videoscript wordt geschreven en gevisualiseerd in een storyboard.

FILM

Het productieteam zorgt voor het filmen en eventueel animatie.

DISTRIBUTIE

De video gaan we verspreiden onder de doelgroep en meten de resultaten.

Benieuwd wat het kost om een film van uw bedrijf te produceren?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Bedrijfsvideo
Behandelcentrum Valkenhof
Bedrijfsvideo
Capriole Café, Den Haag
Klaar om te ontdekken hoe een bedrijfsfilm uw merk kan versterken?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat is een bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilm brengt u het verhaal van uw bedrijf over. Zo vertelt u wat u doet en waarom u daar in uitblinkt. Deux Media zorgt ervoor dat u met de bedrijfsvideo impact maakt. Dat de film écht binnenkomt bij de kijker.

 

Elke organisatie is anders, zo ook elke bedrijfsfilm. Deux Media produceert onderscheidende video’s. Een bedrijfsvideo wordt gemaakt om klanten te enthousiasmeren. Om uw website te verbeteren, voor een beurs of om uw imago te verbeteren. Een bedrijfsfilm laten maken loont.

Bedrijfsfilm inzetten

Er zijn veel mogelijkheden om uw bedrijf op een unieke manier te presenteren in een bedrijfsfilm. Denk bijvoorbeeld aan dronevideo of 360 video. Bent u in meerdere landen actief? Dan kunnen we de film in meerdere talen opleveren. Dit kan met een voice-over in de betreffende taal of met ondertiteling.

 

Als u de bedrijfsvideo gaat inzetten via verschillende kanalen, dan leveren we de video op in verschillende versies. Bijvoorbeeld een versie voor soical media of een banner video. Er is veel mogelijk en we denken graag met u mee over de beste versie voor uw bedrijf.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Bedenken jullie het script of moet ik zelf mijn ideeën aanleveren?

De kans is groot dat jullie zelf al ideeën hebben of nagedacht hebben voordat jullie een beroep doen op onze ervaring. Zo niet, ook geen enkel probleem. Met iedere input die jullie leveren gaan onze creatieven aan de slag. Deux Media heeft veel ervaring met het produceren van indrukwekkende bedrijfsfilms. We zullen uw verhaal vertalen in een pakkende film.

Kunnen jullie voorbeelden van bedrijfsfilms laten zien?

Op onze projecten pagina hebben we een mooie selectie videoproducties staan. Hier staan ook een aantal bedrijfsvideo’s tussen. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en vormen waarop een boodschap verteld wordt. Voor elk verhaal creëren wij een passende film. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Dit is één van de meest gestelde vragen die we als videoproductiebedrijf krijgen. Het is te vergelijken met de vraag ‘wat een auto kost’? Auto’s zijn er ook in verschillende prijsklassen en variërend in luxe. De kosten van een videoproductie liggen sterk uiteen. Maar voor elk doel is met een passend budget een video te produceren. Het bepalen het doel, waar wil ik de video voor inzetten, is dus erg belangrijk. In dit blog leggen we het verder uit.

 

Op onze prijzen pagina hebben we een indicatie gegeven van verschillende mogelijkheden. Hier staat tevens het uurtarief van een videograaf. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.