Bedrijfsfilm Den Haag

Communiceer uw verhaal op de meest boeiende en effectieve manier

Op zoek naar een krachtige manier om uw merkverhaal te communiceren? Een film van uw bedrijf die het publiek inspireert en merken bouwt?

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Wij produceren aantrekkelijke bedrijfsfilms voor start-ups, MKB bedrijven en multinationals. We zijn gepassioneerd om uw verhaal op een indrukwekkende en effectieve manier te vertellen. Een bedrijfsvideo die uw doelgroep zal bereiken en zal inspireren.

Benieuwd wat het kost om een film van uw bedrijf te produceren?
BEKIJK ONZE TARIEVEN

Deze Haagse bedrijven gingen u voor

Bedrijfsfilm
Klaar om te ontdekken hoe een bedrijfsfilm uw merk kan versterken?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat is een bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilm brengt u het verhaal van uw bedrijf over. Zo vertelt u wat u doet en waarom u daar in uitblinkt. Deux Media zorgt ervoor dat u met de bedrijfsvideo impact maakt. Dat de film écht binnenkomt bij de kijker.

 

Elke organisatie is anders, zo ook elke bedrijfsfilm. Deux Media produceert onderscheidende video’s voor bedrijven uit Den Haag. Een bedrijfsvideo wordt gemaakt om klanten te enthousiasmeren. Om uw website te verbeteren, voor een beurs of om uw imago te verbeteren. Een bedrijfsfilm laten maken loont.

Bedrijfsfilm Den Haag

Er zijn veel mogelijkheden om uw Haagse bedrijf of organisatie op een unieke manier te presenteren in een bedrijfsfilm. Denk bijvoorbeeld aan testimonialvideo’s of een instructiefilm met een commerciële insteek. Bent u in meerdere landen actief? Dan kunnen we de film in meerdere talen opleveren. Dit kan met een voice-over in de betreffende taal of met ondertiteling.

 

Als u de bedrijfsvideo gaat inzetten via verschillende kanalen, dan leveren we de video op in verschillende versies. Bijvoorbeeld een versie voor soical media of een banner video. Er is veel mogelijk en we denken graag met u mee over de beste versie voor uw bedrijf.