360° video

360° VIDEOPRODUCTIE

360 graden video biedt een uniek perspectief en geeft een extra dimensie aan je videoproducties. Kijkers kunnen het beeld verslepen en 360 graden draaien. Ze zien het beeld vanuit elke hoek.

Voorbeeld 360 graden video
Max Verstappen, Circuit Zandvoort
Voorbeeld 360 graden video
Lions 360, National Geographic
360 video laten maken? Deux Media helpt u graag verder. Neem contact met ons op om de 360 video productie door te spreken.
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat is 360 video?

Een 360 graden video wordt gefilmd met een 360 graden camera. Deze camera filmt de gehele situatie rondom de camera in één beeld. De kijker kan als het ware 360 graden om zijn as draaien. Dit geeft een compleet andere ervaring dan de klassieke ervaring, waarbij je maar vanuit 1 perspectief kijkt.

 

Op een mobiele telefoon of iPad kan de video gemakkelijk bekeken worden. Door de device van positie te veranderen, draait het beeld mee. Ook kan de device stil gehouden worden en met je vinger over het beeld vegen. Op een computer sleep je met de muis om de kijkrichting aan te passen.

Hoe kan ik 360 video inzetten?

Met 360 video laat je de kijker het verhaal beleven vanuit de regisseur en/of cameraman. Neem de kijker mee naar plekken waar ze normaal niet komen en geef ze de mogelijkheid om zelf rond te kijken. Denk bijvoorbeeld aan een reisbureau dat klanten de omgeving van de bestemming alvast laat ervaren. Of een virtueel bezoek aan een concert of evenement. Of bezichtig een woning alvast online.

 

Videoproducties worden indrukwekkender met 360 beelden. De kijker kan zich nog beter inleven. 360 video werkt goed als er rondom de camera veel gebeurt. Het is ook mogelijk om de beelden te bekijken met een VR-bril (Virtual Reality).

Deux Media

360° Videoproductie bedrijf

Deux Media is een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag. Opgericht door Vincent Moleveld en Paul Wassink. Naast bedrijfsvideo‘s, reclamefilms, instructievideo’s en dronevideo’s produceren we sinds enkele jaren ook 360 video.

 

Naast videoproducties produceren we ook hoogwaardige 2D en 3D animaties.

 

Deux Media heeft een team van vaste samenwerkingspartners en filmmakers / creatieve freelancers om zowel MKB als multinationals te helpen bij de productie van hoogwaardige 360 videocontent. Bent u benieuwd wat het kost om een video te laten maken? Bekijk onze tarieven of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

videoproductie den haag