In het kort

Deux Media heeft een sterk team van creatieve geesten die uw verhaal op een mooie wijze kunnen visualiseren én online optimaal kunnen vermarkten. Opgericht in 2014 door Vincent Moleveld en Paul Wassink.

Cultuurfonds Overijssel

Videoproductie

Bij Deux Media ligt de focus (online) videoproductie. Hoe we uw verhaal vertalen in een mooie film, die ook nog eens duizenden keer bekeken gaat worden, leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek.

OG Filmproductions

Deux Media is ontstaan uit OG Filmproductions. Zusterbedrijf van Online Galerij en het filmbedrijf in de kunst en cultuur sector. Onze werkzaamheden zijn breder dan dat. Daarom was het tijd voor een nieuwe naam.

Leerbedrijf

Deux Media is een erkend leerbedrijf en staat ingeschreven in het SBB. Wij zijn leerbedrijf voor MBO/HBO en WO studenten. Wij kunnen je ook begeleiden tijdens je afstudeerstage. Deux Media biedt, in principe elk half jaar, plaats aan één of twee stagiaires. Wil je bij ons bedrijf stagelopen? Bel of mail ons!

stage og filmproductions

Ben jij op zoek naar een leuke media stage of zoek je een baan als film professional of online marketeer? Bij Deux Media zijn we doorlopend op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten!

Deux Media BINK36

Bel naar kantoor: 070 – 22 11 747

Of stuur een e-mail: info@deux.media

Klanten over Deux Media.